Vores betalingsmetoder
Sleep in Silk anvender følgende betalingsmetoder for private kunder: Klarna Checkout eller VISA/Mastercard. Hvis du vælger at betale med faktura, sendes den via e-mail samtidig med, at vi sender ordren afsted. Fakturaen har en forfaldstid på 14 dage. Betaler du med VISA/Mastercard trækkes pengene direkte.

Priserne på vores varer er angivet i DKK, inkl. moms.

Forsendelsesomkostninger på DKK 59 tilføjes på alle ordrer under DKK 800. Ved bestilling over DKK 800 sender vi altid uden fragtomkostninger.


Information om retur og reklamation
Fra den dag, du modtager din vare, har du 14-dages returret. Følg instruktionerne nedenfor eller ring bare til os, så hjælper vi dig!


Ombytning
Den nemmeste og hurtigste måde at foretage en ombytning på, er ved at placere en ny ordre i vores shop. Samtidigt anvender du den returseddel, du har modtaget i pakken, og sender de varer tilbage, du ikke ønsker at beholde. Det koster DKK 59 at anvende en returfragtseddel, og vi debiterer på samme måde, som du betalte for ordren.

Det er også muligt at bruge retursedlen, du har modtaget i pakken, og sende de varer du vil bytte tilbage. Samtidig skal du udfylde blanketten i pakken, så vi ved, hvad du ønsker at bytte til. Vi sender dig derefter de ønskede størrelser, forudsat at de findes på lager. Det koster DKK 59 at anvende en returfragtseddel, og vi debiterer på samme måde, som du betalte for ordren. Det koster ingenting, når vi derpå sender dig de nye produkter.


Returnering
Udfyld blanketten i pakken. Du kan derefter bruge retursedlen, der fulgte med pakken, til at sende produktet/ordren tilbage. Du indleverer returpakken samme sted som du hentede den oprindelige forsendelse. Husk at emballere pakken godt. Brug af retursedlen koster DKK 59 ved returnering.

Betingelser for returnering:

Produktet skal være i ubrugt stand

Produktet skal leveres i den intakte originalemballage

Vi anbefaler, at du pakker din returvare ind i en plastikpose

Omkostningerne ved returnering er DKK 59, hvis du anvender den vedlagte returseddel. Vi opkræver beløbet via den betalingsmetode, du brugte ved dit køb.

Det er muligt at returnere produktet på en anden måde end ved hjælp af den vedlagte returfragtseddel. Du er i så fald ansvarlig for, at returneringen kommer frem til os, og vi vil selvfølgelig ikke opkræve fragtomkostninger fra dig.


Reklamation/forkert vare
Hvis du mener, at produktet har fejl, eller hvis du har modtaget en forkert vare, bedes du først kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig videre. Reklamationsretten gælder i tre år fra købstidspunktet. Du kontakter os i første omgang via e-mail, men det er også muligt at ringe til vores kundeservice.


Tilbagebetaling
Vi foretager refunderingen inden for 10 dage efter din retur/reklamation er ankommet til vores lager. Vi tilbagebetaler altid via den samme betalingsmetode, der blev brugt ved den oprindelige ordre.


Personlig information
I forbindelse med din registrering og ordre, accepterer du, at vi gemmer og bruger dine oplysninger i vores daglige drift til at udføre og levere den service, du forventer af os. I henhold til persondataforordningen har du ret til at få adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig, og hvis du anser dem for at være forkerte eller irrelevante, kan du anmode om berigtigelse eller sletning. Kontakt os på info@sleepinsilk.se eller ring til kundeservice på +46 010-490 27 00, så hjælper vi dig.

Adress:
Sleep in Silk Sweden AB
Svarvaregatan 11
52390 Ulricehamn
Sweden